Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Szép felvételi eredmények a Vasváriban
2021. 02. 03.

Mindannyiunk életében adódnak kiemelkedően fontos pillanatok. A nyolcadikos tanulóink esetében az egyik legfőbb mozzanat a továbbtanulás, és az ahhoz kapcsolódó központi írásbeli felvételi vizsga.

 

 

 

 

Az elmúlt időszak nehézségei és a megmérettetéssel járó izgalmak ellenére iskolánkban több gyermek is kimagasló teljesítményt nyújtott mind magyarból, mind matematikából. Tantárgyanként jóval negyven pont fölötti eredményt tudhat magáénak: Csegény Mihály, Suga Bíborka, Kiss Mirabel, Kinyik Panna és Papp Sándor; matematikából Kása István Mózes és Szilágyi János is nagyon szép teljesítményt nyújtott. Elmondásuk alapján most igazán előnyükre vált az emelt szintű matematikaoktatás, valamint hatékonyak voltak a Tóthné Simai Ildikó és Pál Mónika által megtartott felvételi előkészítők is. A magas pontszám, a sikeres küldetés - jól tudjuk - az elmúlt nyolc év áldozatos, szorgos munkájának eredménye! Mindehhez köszönjük a szülők támogatását, példamutató, nevelő hatását is!

Nagyon büszkék vagyunk gyermekeinkre, gratulálunk elért eredményeikhez! További sok sikert, szerencsét és tudást kívánunk számukra középiskolás éveikhez!

© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés