Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Napközis tábor II.
2019. 08. 29.

Nyári szünetben is élményt nyújt az iskola!

Az EFOP- 3.3.5.-2017-00033 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő
ISKOLAI KÖZÖSSÉGI PROGRAM A KÖZÖS FEJLESZTÉSEK ÚTJÁN című pályázatának köszönhetően 2019. június 17.-21-ig a 4. évfolyam 25 tanulójával egy tartalmas hetet tölthettünk el közösen.
A projekt keretein belül csoportunk, fenntartónk jóvoltából promóciós csomagot kapott, mely tornazsákot, tollat, foglakoztató füzetet és kulacsot tartalmazott. Köszönet érte.

A gyerekkel tíz különböző programot valósítottunk meg ’Közlekedés, KRESZ, Sport, Egészségre nevelés’ témakörben.
A tantermeinkben, udvarunkon, városunk szabadidőközpontjában valamint kondiparkjában változatos csapatjátékokat tanultunk.
Ismereteink bővítése céljából iskolánkból a hét minden napján kimozdultunk.
A nagy melegre való tekintettel a helyi uszodába is ellátogattunk, ahol vizijátékokkal frissültünk, a délelőtt lezárásaként bowlingoztunk.
Városunk legújabb kondipályáján ügyességi sportjátékokat tanultunk. Tokajban a viziközlekedésbe is betekinthettünk a sétahajózás során a Bodrogon és Tiszán. A két folyó találkozását a kiskilátóból is megcsodálhattuk. A város nevezetességeit a városnéző kisvonattal fedezhettük fel. KRESZ napunkon felfedeztük leggyakoribb és legismertebb tábláinkat. Megkülönböztettük köztéri jelzéseinket céljuk, formájuk és színük szerint. Majd láthatósági mellényben, karkötőben gurulós próbát teljesítettünk – kerékpáron és megismertük városunk kerékpár útjait.

A héten három alkalommal különböző programokat szerveztek számunkra a nyíregyházi Egészségfejlesztési Iroda munkatársai.
A hét tematikája alapján igyekeztek minél színesebb feladatokat végeztetni tanulóinkkal. 
Napi élményeinkről – 4-5 fős csapatokban plakátot készítettünk, rajzoltunk, élménybeszámolókat hallgattunk.

A gyerekek informális tanulmányairól, jókedvéről és biztonságáról Horváthné Molnár Ágnes és Huszár- File Irén tanító nénik gondoskodtak.
A programjainkhoz egy-egy alkalommal csatlakozó önkéntes segítségét ezúton is köszönjük, Oláh Tiborné Évike tanító néninek.

Kedves Gyerekek! A hét élmény volt veletek! Köszönjük.

© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés