Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
GYERMEKNAP A VASVÁRI TAGINTÉZMÉNYBEN
2022. 06. 14.

A Vasvári Tagintézmény gyermeknapi rendezvénye élmények sorozatával csalt mosolyt a gyermekek arcára.

 

 

 

A tanítás nélküli iskolai napon számos színes program és szórakozási lehetőség várta a gyerekeket, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a különböző helyszíneket.

Felsős tanulóink kipróbálhatták a buborékfocit, extrém íjászatot. Alsós tanulóink sem unatkoztak. Az udvaron ugrálóvár, csillámtetoválás várta őket. A kreatívabbak aszfaltrajzokat készíthettek, megszínesítve ezzel az udvart. Az aulában Laci bohóc várta, szórakoztatta a gyerekeket. Alig akadt olyan alsós, akinek a kezében ne lett volna egy lufiból készült csoda.

Miközben játszottak és ugráltak sült a finom, meleg pattogatott kukorica és készült a vattacukor.

A Nyíregyházi Keszegsütő halszakértője Balázs Judit a halfogyasztás fontosságára hívta fel a figyelmet. Nemcsak mesélt az iskolásoknak a halakról, hanem meg is kínálta őket a frissen sült haltepertővel és kulimásszal.

Egy rendkívül izgalmas és látványos meglepetésműsor is várta a lurkókat. László Gábor közreműködésével egy streetfighter bemutatónak lehettünk szemtanúi, melyet óriási érdeklődéssel követett végig a nagyközönség.

A gyermekek élményekkel gazdagodva és kissé megfáradva zárták a vidám napot.

A gyermeknap lebonyolításában segítő minden résztvevőnek köszönjük a közreműködést.

Intézményünk minden tanulója részére a Szimita – Trade Kft. Fehértói Csemege termékeket ajándékozott. Hálásan köszönjük a felajánlást, mellyel nagy örömet szereztek a gyermekeknek.

© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés