Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Gyermeknap a Vasvári Pál Tagintézményben
2019. 06. 07.

Május 28-án nagy nap volt iskolánkban!!! Ezen a kicsit borongós napon rendeztük meg iskolánk tanulóinak a hagyományos GYERMEKNAPOT.

Május 28-án nagy nap volt iskolánkban!!! Ezen a kicsit borongós napon rendeztük meg iskolánk tanulóinak a hagyományos GYERMEKNAPOT.

Alsósainknak a tanító nénik akadályversennyel készültek. Az állomásokon voltak mozgásos és elméleti feladatok is. A gyerekek nagyon élvezték a versenyt, mindenki izgatottan várta az újabb kihívásokat. Legnagyobb élmény mégis a focibajnokság volt. Amíg a gyerekek versenyeztek, játszottak.

A felsősök is letették az irkát, s felvették a bringát. Reggel korán megkerültük a várost drót szamáron. Az eső is segített, hogy ezt az óriás kört gyorsan tegyük meg. Focimeccsek, sorversenyek zajlottak az osztályok között a nap során miközben üstöket, tárcsákat izzítottak a kedves szülők. Gazdag, magyaros ételek is készültek, óriásoknak szánt mennyiségben. Hogy, hogy nem minden falat eltűnt mire a jégkrémekre került a sor. Aztán délután felcsendült a talpalávaló is az aulában.

Vidám nap volt, örülünk, hogy itt lehettünk gyermekként, pedagógusként és szülőként.

 

Köszönjük a segítséget, különösen támogatóinknak: Maga-Plus Kft, Szimita-Trade Kft., Málnafruct Kft.

© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés