Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Egészségnap iskoláinkban!
2018. 08. 23.

Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot.

Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot. Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot. Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot. Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot.

Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot. Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot. Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot.

Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot. Idén ismét megrendezésre került az Erkel Ferenc tagintézmény felsős egészségnapja április 24-én, kedden szép, napsütétes tavaszi napon. A reggeli torna kellően megmozgatott midenkit, és felpörgette a hagnulatot ahhoz, hogy jókedvvel várjuk a többi programot.

© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés