Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Autómentes nap
2021. 09. 25.

2021. szeptember 22-én Újfehértón megrendezett Autómentes nap keretein belül az aszfaltrajzversenyen a Vasvári Pál Tagintézmény 7. a osztályos tanulói is részt vettek.

 

 

 

A felhívásnak megfelelően 5 fős csapattal indultunk, csapatunk neve: „Legjobbak”. A csapat tagjai: Kiss Márkó, Hajcsák Eszter, Kiss Ilona Ildikó, Pelles Regina, Gonda Melissza Dóra. Felkészítő tanár: Mile Heléna.

Tanulóink büszkén érkeztek vissza osztálytársaikhoz, hiszen a két különdíj egyikével térhettek haza. Kiemelkedő alkotásuk legyen tanulság az utókor számára! A csillogás a szemükben a csapatszellem, a kihívás mindenképpen kizökkentette a gyerekeket a mindennapokból, és nagyon jó volt visszahallani azt a kérdést: Mikor lesz még ilyen verseny tanár néni? Ez a nap nagyon színes és mozgalmas volt, élmény volt a gyerekek számára!

Nagyon szépen köszönjük a Vasvári Pál Tagintézmény nevében Újfehértó Város Önkormányzatának és a Zajti Ferenc Kulturális Központnak ezt a nagyszerű lehetőséget. Az ajándékoknak nagyon örültek a gyerekek.

Mile Heléna

© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés