Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Meglepetés a Vasvári Tagintézményben

 

Szeptember 26-án délelőtt kedves vendégek érkeztek a Vasvári Tagintézmény 2. a osztályába. Kontyos János Máté édesanyja, Kontyosné Erzsike és két munkatársa.

Megkérdezték a gyerekeket, szeretnének-e játszani egy kicsit. Természetesen igennel válaszoltak, pedig a matematika órát is nagyon szeretik. Ekkor kerültek elő a dobozok, amik a LEGO gyár ajándékait rejtették! Hatalmas öröm áradt szét a teremben! A gyerekek azt sem tudták, melyik játékhoz nyúljanak. Volt ott helikopter, építkezés, lovarda, pizzázó, szuperhősök. Azonnal építeni, játszani kezdtek. Az iskola egy dolgos hangyaboly lett!  Az ajándékozó felnőttek és a tanító nénik meghatottan gyönyörködtek a gyerekek önfeledt, boldog játékában. Mindenki azt érezte, hogy ajándékot kapni és adni is nagy öröm. Az elmúlt egy hét alatt egy egész kis mesebirodalmat építettek a gyerekek a legokockákból és boldogan mutatják meg délutánonként szüleiknek is.

Köszönjük Kontyos Jánosnénak, hogy munkahelyén pályázott az ajándékokra. Köszönjük a LEGO gyárnak, hogy a pályázat keretében ilyen csodálatos ajándékkal lepte meg a gyerekeket!

                                                                                             Papp Sándorné
© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés