Újfehétói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Iskolánkban idén ismét megrendezésre kerültek SULIVÁRÓ foglalkozásaink, melynek keretein belül betekintést nyerhettek a leendő elsős gyerekek az iskolai életbe. Az alsós tanító néniknek köszönhetően tartalmas és izgalmas délelőttöt tölthettek el nálunk az óvodások és kísérőik.

Kiss Ernő László tagintézmény-vezető úr megnyitója után Kranyik Zsombor 3. b osztályos tanuló verssel és Hegedűs Attila 6. a osztályos diák zenés produkcióval köszöntötte vendégeinket.

A leendő iskolások részesei lehettek egy játékos, interaktív magyar és matematika foglalkozásnak. Az izgalmas magyarórán Mezeiné Tóth Margit, a matematikaórán pedig Gagna Angéla leendő elsős tanító nénik vezetésével vehettek részt.

Iskolánk tornatermében Ballainé Puhl Mária és Kinyikné Kabai Erzsébet tanító nénik várták a kíváncsi gyerekeket, ahol játékos feladatokban mutathatták meg, hogy milyen ügyesen sportolnak.

Kukk Csaba Attiláné és Virág Attiláné tanító nénik kézműves foglalkozással készültek a kicsiknek, ahol tavaszi virágokat készítettek.

Játszószobánk rejtelmeibe Marján Katalin fejlesztőpedagógusunk vezette be a gyerekeket, ahol különböző képességfejlesztő játékokat próbálhattak ki.

A különböző foglalkozásokon aktívan és örömmel vettek részt az iskolába készülő gyerekek. A programjaink végén egy kis meglepetéssel is készéltünk a gyerekeknek: Húsvéti kifestővel és egy kis nassolni valóval ajándékoztuk meg őket, melyet nagy örömmel fogadtak.

Köszönjük a nassolni valók felajánlását a Szimita-Trade Kft-nek.

Örülünk, hogy ennyien eljöttetek hozzánk. Reméljük, hogy szeptemberben ismét találkozunk!

 

Gagna Angéla és Mezeiné Tóth Margit
       leendő elsős tanító nénik

 
© 2018-2024 www.ujfehertoiskola.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés